top of page

Sounds | Crosses - Light As A Feather


Vorig jaar keerde het dark electro project Crosses, bestaande uit Chino Moreno (deftones) en producer Shaun Lopez, na jaren van onduidelijkheid rond de status van de band terug. Na wat covers in 2020 was daar eindelijk nieuw origineel werk in de vorm van de EP Permanent Radiant. Nu zal deze EP op 13 oktober worden opgevolgd door het langverwachte tweede album Goodnight, God Bless, I Love U, Delete.


Reden genoeg dus om fans alvast weer warm te laten draaien op wat singles en nadat eerder dit jaar het nummer Invisible Hand al verscheen, komt Crosses nu met niet één, maar twee nieuwe tracks, die ook op het nieuwe album staan. Voor de officiële single Light As A Feather is er een video verschenen in de typische stijl die fans van de band kennen. Wie de single op één van de streamingdiensten beluistert, krijgt hierbij als extraatje ook meteen de track Ghost Ride te horen. Beide bijzonder lekkere nummers die niet onderdoen voor het materiaal dat we kennen van die, toch al ijzersterke, debuutplaat van Crosses.

Deze nieuwe tracks leggen de lat hoog wat de verwachtingen voor Goodnight, God Bless, I Love U, Delete. betreft.Luister ook naar:Comments


bottom of page