top of page

Sounds | Between the Rats and Snakes - Spiral Down


Ik zou toch enkel songs publiceren die ik minstens erg goed vind? Vind ik dit dan zo goed? Laat me stellen dat ik hier vooral héél veel potentieel hoor en ergens ook wel een stukje een nostalgisch gevoel krijg. Nostalgie door het feit dat - ligt het enkel aan de zang? de vette riffs? - ik bijna de oude Down hoor. Het voelt voor mij dan ook wat raar om de omschrijving metalcore te lezen, dat hoor ik hier totaal niet, zou me ook bitter weinig aanspreken. Grootste mankement: de filterdunne drumsound, die moet écht een héél pak potiger, eens goed door een sompig moeras uit het diepe zuiden van de V.S. sleuren (nvdr: lees 'beter mixen) en dat komt goed. Om met een positieve noot te eindigen: po-ten-tieel!


Lees


Metalcoreband uit Rotterdam.

facebookbottom of page