top of page

Sounds | Any Given Day - Get That Done e.a.



Mea Culpa! Mea Maxima Culpa!

Het spijt me verschrikkelijk, waardige lezer. Echt! Ik heb het niet expres gedaan. Ik was gewoon te druk/moe/dronken (doorhalen wat niet van toepassing is)....


Nee, even serieus.....De afgelopen maanden is het nieuwe materiaal van Any Given Day gewoon door mijn vingers geglipt. Het is gewoon niet op mijn pad gekomen, ik ben er te blind voor geweest, wat de reden is, kan ik zo niet zeggen, maar....ik ga het goed maken!


Afgelopen week leerde ik dat Any Given Day op 26 januari a.s. hun vierde studioalbum gaat uitbrengen. Op of rond die dag mag u dus van mij een albumreview verwachten. Bovendien kwam ik erachter dat dit Duitse metalcore-vijftal vanaf 1 februari a.s. dat album zal gaan vieren met een drie weken durende Europese tour die onder andere Arnhem en Antwerpen aan zal doen. De concerttip daarvoor krijgt u een dezer dagen ook nog even voor uw kiezen.


Maar wat u nu van mij krijgt, weliswaar veul en veul te laat, maar toch..., is het materiaal dat van Limitless - want dat is de naam van het nieuwe album - inmiddels is uitgekomen. Hierboven kunt u al genieten van Get That Done, de gewelddadige opener van het komende album. Daarnaast zijn er nog drie nummers uitgebracht: Limitless, Unbreakable en Apocalypse, allemaal met hun eigen vette clip. Geniet ervan!



















bottom of page