top of page

Sounds | Another Now, Cascade


Met nog iets meer dan een week te gaan tot de album release, komt Another Now vandaag met een video voor het nieuwe nummer Cascade! De video is door de band zelf opgenomen, ge-edit en geproduceerd. Cascade vertelt het verhaal van iemand die lijdt aan psychotische episodes, een helse staat van angst ervaart en focust op overleven. Verschillende gebeurtenissen veroorzaken een keten van nachtmerries. Het hoofdpersonage wordt gedwongen om te ontsnappen, om vervolgens te ontdekken dat er geen ontsnappen aan is.

Zanger Stef over het nummer: “The lyrics reflect the things I witness firsthand working as a social worker in mental health care. I want people listening to the song to get a grasp of how it might feel to have psychotic episodes and maybe build some understanding.”


Cascade is afkomstig van het debuutalbum van de band OMNI, dat op 16 juni uitgebracht zal worden.


Luister ook naar:Lees meer:

In juni brengt Another Now hun debuutalbum ‘OMNI’ uit. De oorsprong van het album gaat terug naar het einde van 2019, toen de band de eerste beginsels van enkele nieuwe tracks ontwikkelde in de studio. Voor het eerst was de band flink aan het experimenteren met elektronische elementen van diverse muzikale stijlen en dit vormde de basis voor de toon van het album.


“OMNI is een album dat de passie voor muziek benadrukt. In iedere uithoek van het album zijn verschillende stijlen en invloeden te vinden. Het gaat niet om wat juist is, maar wat voor ons juist voelt. Ook al betekent dit het breken van regels in het proces. Het gaat simpelweg over het uiten van je passie en het ontsnappen aan de realiteit met je beste vrienden.”

Another Now is een energieke metalcore formatie uit Eindhoven. Het quintet laat in hun muziek zowel de mooie als ziekelijke kanten van onze wereldmaatschappij zien. Geïnspireerd door bands als Northlane, Bad Omens en Crystal Lake creëert de band een eigen sound met invloeden uit de metalcore en progressieve tech-metal. Met hun frisse combinatie van stijlen, een meedogenloze tornado van beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën, maakt Another Now muziek voor een breed doch avontuurlijk metal publiek.Comentarios


bottom of page