top of page

Sounds | Amenra, Het Gloren ( Version 2)


Zoals ik al eerder liet weten wil ik graag mijn twee favoriete bands in de verf zetten tijdens de week van de Belgische muziek, na Brutus is het nu de beurt aan Amenra. Op het eerste gezicht lijken het stoere mannen maar eens je verder kijkt en luistert dan merk je heel snel dat het zachtaardige, sympathieke kerels zijn met een hart van goud. Zeg je Amenra dan zegt elke fan mijn steun, mijn troost, toeverlaat, altijd en overal. En zo is het ook, hun muziek geeft je zoveel troost en kracht dat je ze niet meer kan wegdenken uit je leven. Niet enkel de band maar ook hun fanbase, of laten we zeggen de Church Of Ra aanhangers zijn een mooie aaneenschakeling van sympathieke, zachte personen die graag in gesprek treden over het leven, de pijn die er soms komt bij kijken en de positieve dingen die het met zich kan meebrengen. Net zoals de band bieden ze elkaar een steun. Na hun laatste album De Doorn, kregen we enkele weken geleden uit het niets De Doorn (Alternate Mix) voorgeschoteld. Hoe puur en mooi iets kan klinken, laat ik je graag horen met deze tweede versie van Het Gloren.

Amenra, jullie hebben ook een plaats in mijn hart weten te veroveren net zoals bij vele anderen, dus bij deze bedankt dat jullie er zijn!

Luister ook naar De Evenmens (version 2)


LIVE

woensdag 23 maart 2022, Amenra (Koninklijk Circus)bottom of page