top of page

Sounds | Amaranthe, Boom!1


Wel... ik heb er om gevraagd en hier is hij dan, de music video van Boom!1. In mijn review van het laatste album van Amaranthe had ik het er nog over hoe graag ik zou willen dat er een video clip zou komen van dit nummer. Dus... Be carefull what you wish for! Deze video is dan ook alles waar ik op gehoopt had, redelijk cringy, best wel grappig en eigenlijk ook echt geweldig. Het (stiekem toch wel trotse) lachje van Elise naar haar eigen "Boom" zal je ook instant gelukkig maken.


ter info

Amaranthe is een Zweedse melodieuze-deathmetal-, metalcore- en powermetalband, die origineel de naam "Avalanche" kende. De band wordt gekenmerkt door hun drie lead vocalists; Elize Ryd, Henrik Englund Wilhelmsson en Nils Molin, die elk in hun eigen verschillende stijl zingen.

Comments


bottom of page