top of page

Sounds | Ad Infinitum, See You In Hell


De hemel is gesloten en Ad Infinitum wacht op je in de hel: de symfonische metalalliantie presenteert hun tweede single, See You In Hell, van hun aankomende album, Chapter I: Monarchy, dat op 3 april wordt uitgebracht via Napalm Records.

Op een ongebruikelijke maar betoverende rustige manier nodigt de zachte maar expressionistische kant van de stem van Melissa Bonny van Ad Infinitum je uit voor een sombere dagdroom die eindigt in de donkerste kuilen van de hel. De begeleidende video voor See You In Hell plaatst ons in een durfal-spel: in een historische setting vergiftigt de hoofdpersoon een oude kennis en betovert elke zintuig van de luisteraar. De bitterzoete ode biedt een afscheid zo licht als een veer en presenteert een volledig nieuw facet van de symfonische spectra van de band. Zachte, tokkelende geluiden die zo helder lijken als een belmix met scheurende gitaarriffs tot een majestueus, uniek soundscape. De auditieve en visueel obscure aura onderstreept hun charmante mystiek. Ad Infinitum's bedwelmende symbiose van opscheppende, energieke en compromisloze metalen leidt je door de hamerende kaken van de tijd.

luister ook naar: Marching On Versailles


LIVE

woensdag 8 april, De Klinker (Aarschot)

website#albumreview #albumbespreking #nieuwealbums #nieuwereleases #newalbum #newrelease #nieuwalbum #janguisset #adinfinitum #seeyouinhell #napalmrecords

bottom of page