top of page

Sounds | A Day To Remember, Mindreader


We moesten eventjes geduld uitoefenen (en wat teasing slikken de laatste dagen), maar A Day To Remember is terug met een nieuw liedje! Na de release van Resentment in november vorig jaar, was het even stil, maar daar komt nu verandering in met Mindreader. Bij ADTR verwachten we meestal iets heavier muziek, maar de rustigere Mindreader kan ons ook zeker bekoren. Bijhorende video bestaat volledig uit animaties met blauwe tinten.


We zijn zeker benieuwd naar meer en hopen snel meer te weten te komen over een nieuw album dat er sowieso zit aan te komen. A Day To Remember had in mei trouwens een Europese tour gepland maar deze is uitgesteld tot een nog niet bekende datum.


Luister ook naarOver A Day To Remember

ADTR zag in 2003 het levenslicht en heeft sindsdien een stevige reputatie opgebouwd in de metalcore, pop/punk en hardcore scene naast bands als Rise Against, Bring Me The Horizon, Fall Out Boy en All Time Low. Jeremy McKinnon (zang), Neil Westfall (gitaar), Joshua Woodard (bas), Alex Shelnutt (drums) en Kevin Skaff (gitaar) rijgen de prijzen aan elkaar en hun honger lijkt nog niet gestild. In juni vorig jaar, na een pauze van drie jaar, lieten ze “Rescue Me” op de wereld los. Het resultaat van een vruchtbare samenwerking met producer Marshmello. Ook de nummers “Degenerates” en “Resentment” lieten de fans opwarmen voor ‘You’re Welcome’, hun langverwachte zevende studioalbum.


(Bron: Live Nation)Comentários


bottom of page