top of page

RAWreport | Venues In RAW: Muziekodroom

Het zijn harde tijden voor héél de music scene en alles/iedereen eraan verbonden. Bitter weinig kunnen we eraan doen. Blijven publiceren dus: over nieuwe songs/videos en albums, over de prachtige zalen waar we steeds (of toch meestal) welkom zijn en...daar denken we dagelijks over na. Suggesties? Laat maar horen.Wil je een heet concert bijwonen? Dan moet je in Muziekodroom zijn want daar is het altijd lekker (soms veel te) warm. Doordat er geen ruimte is tussen het publiek en het podium krijgt Muziekodroom ook wel eens te maken met stagedivers en de bands die er spelen ook wel eens met knuffelende fans. Dan maakt het ook niet of het een uitverkochte show is of er maar 10 man staat, de sfeer is altijd goed. Tussen de optredens door kan je in het café aan de toog of in de zetel hangen waar er ook muziek wordt gespeeld. Tijdens metaloptredens wordt de muziek in het café verzorgt door Dj Puke.


Muziekodroom is een plek voor jong en oud en ze hebben een studententarief waar je voor een niet uitverkocht concert maar 5 euro hoeft te betalen. Het is niet alleen een concertzaal. Zo kan je er repeteren, ruimtes huren voor een show voor te bereiden, muziek leren spelen. Ze werken ook samen met PXL hogeschool.


De zaal heb ik leren kennen door een concert van The Exploited in 2014 dat toen jammer genoeg werd gecancelled. Verder heb ik er Lacuna Coil, The Exploited, Beartooth, Unearth, Monster Magnet en nog veel andere concerten bijgewoond.Praktische info

  • locatie: Bootstraat 9, 3500 Hasselt. Het is te bereiken met bus en trein. Als je met de auto komt kan je gratis in de omliggende straten parkeren.

  • capaciteit: 850 mensen in de grote zaal

  • agenda

  • nieuws


Foto's

2016: Trash Boat, Muziekodroom
2016: Vanna, Muziekodroom
2016: Beartooth, Muziekodroom
2016: Beartooth, Muziekodroom
januari 2019: Monster Magnet, Muziekodroom

Comentários


bottom of page