top of page

RAWreport | Record Stores In RAW: nieuwe reeks!

Op maandag 15 juni gaan we van start met een nieuwe reeks. Ditmaal lichten we een aantal onafhankelijke platenwinkels uit. Ook zij hebben te kampen met de gevolgen van de Corona-crisis en dus hopen we hen hiermee een hart onder de riem te steken.

We vermelden ook graag de Record Store Day organisaties - België en Nederland - die hun topdag verloren zagen gaan en als oplossing een meer gespreide lancering van al die speciale releases hebben voorzien. De eerste is voorzien op 20 juni!


Onze mensen trokken er de afgelopen dagen op uit om platenzaken in België en Nederland te shooten en info te verzamelen. Ook de komende dagen/weken worden diverse zaken gecontacteerd. We hopen zo een toch zo breed mogelijk aanbod aan winkels in diverse regio's te kunnen voorstellen.


Dat we niet elke record store die op de lijst van RSD voorkomt kunnen opnemen, spreekt vanzelf: daarvoor hebben we - zelfs met om en bij de 40 medewerkers - gewoon niet voldoende man/vrouwkracht.


Wil je met 100% zekerheid opgenomen worden en ben je tegen 21 juni nog niet gecontacteerd, stuur ons dan een bericht via ons contactformulier en wij bekijken wat we kunnen doen en hoe we dit best aanpakken.

Comments


bottom of page