top of page

RAWKOST | 2020 een vreemd jaar met toch een aantal mooie concerten


We zouden bijna vergeten dat we in de eerste drie maanden van 2020 wel gewoon concerten hadden. In die tijd heb ik als fotograaf toch wel een aantal toffe concerten mogen fotograferen. Mijn favoriete concert dat ik heb gefotografeerd was toch echt wel Sum 41 + Zebrahead in de Lotto Arena in Antwerpen. Want hoe tof is het nou als je een van je favoriete bands mag fotograferen? Op dat moment was het ontzettend spannend maar ik was zo blij toen ik het eindresultaat van de foto’s zag.


Dit is dus mijn top 10 foto's die ik dit jaar heb gemaakt.

Sum 41 - Lotto Arena
Sum 41 - Lotto Arena
Zebrahead - Lotto Arena
Lowlives - Melkweg
New Years Day - Melkweg
Lowlives - Melkweg
Joywave - Melkweg
PVRIS - Melkweg
Matthews Southern Comfort - Poppodium Grenswerk
Nighthawker - Poppodium Volt

Comments


bottom of page