top of page

Ons Team | Sinitta Leunen, recensent

Het is al even geleden dat we nieuwe teamleden hebben voorgesteld. Hoog tijd om dat snel recht te zetten. Verwacht jullie de komende dagen/weken aan een verse lading sisters en brothers. Maak kennis met...


Sini, voor de vrienden. Als ik zou zeggen dat muziek een grote rol speelt, is dit eigenlijk een understatement. Ge kunt het zien als altijd een soundtrack gehad te hebben. De eerste soundtracks waren de albums Alive van Pearl Jam en Body Count van Body Count. Ook Pink Floyd en Faith No More zijn er met de paplepel aan ingeduwd. Vooral tijdens de autoritten met papa en Jo elke zaterdagnamiddag naar de thai-training waren een muzikale trip. Elke avond stond er thuis ook muziek op en waren er kameraden over de vloer die weer een nieuw album gekocht hadden wat moést beluisterd worden. Dit ging van metal naar rock naar blues naar old school rap. Een goeie fundering dus om zelf op muzikale ontdekking te gaan vanaf mijn tienerjaren; insert The Beatles, The Rolling Stones maar ook heel veel Alt-J en The XX. Het enige wat ik niet heb overgenomen van mijn vader is de voorliefde voor heay metal. Doe mij maar indierock of psychedelische dingen. Alles groovy en met lekkere beweegbeware basslines zijn mijn ding. Ooit wou ik leren gitaarspelen maar dat heb ik opgegeven. Al was ik best goed in Guitar Hero toen ik tien was.


mijn eerste concert als verslaggever:


mijn favoriete concert als verslaggever:


helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Bandfoto's maken voor Pearl Jam :-) en ik zou ook graag eens crowdsurfen eigenlijk...


specialiteit(en):

Bezigheidstherapie zoals tekenen. Portretten maken van mensen, liefst wanneer ze niet lachen. Deadlines missen. Foccaccia maken, zeker de lucht eruit slaan heb ik enorm goed onder de knie. Reisjes maken naar Schotland.


Te vinden op:

Kommentare


bottom of page