top of page

Ons Team | Maui Vindevogel, recensent


Muziek en schrijven zijn al lang twee van mijn grootste passies. Als muziek recensent van kan ik dit combineren en dat is natuurlijk ideaal! Ik begon in december 2017 dan ook als recensent bij DutchScene, dat helaas kort daarna de boeken toelegde. Daarna ben ik verder gegaan als interviewer voor All Things Loud en nu mag ik sedert augustus vorig jaar het team van Brothers In Raw versterken als album en concert recensent.


Schrijven zat er al van jongs af aan in en de droom om schrijver te worden is dan ook gebleven. Genieten van groepen als Green Day kon ik altijd al wel en rond mijn 12de had ik een heel extreme Tokio Hotel (maar echt een kamer vol beschreven posters hé, je weet wel). Daarna zette ik met Sleeping With Sirens, Pierce The Veil en Bring Me The Horizon mijn eerste stappen in de rock/poppunk/metalcore wereld. Safe to say dat ik erin ben blijven plakken en daar ben ik enorm blij om. De muziek, de sfeer en de mensen binnen de scene zijn goud waard en ik zou het voor geen geld van de wereld opgeven.


mijn eerste concert als verslaggever:

mijn favoriete concert als verslaggever:

helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Aangezien ik al mijn favoriete bands reeds meerdere keren aan het werk zag, hoop ik gewoon dat ik dit nog lang kan blijven doen en ze vaak mogen optreden!

specialiteit(en): Knuffelen met iedere hond die ik tegenkom. En altijd honger hebben.

Te vinden op:Comments


bottom of page