top of page

Ons Team | Franky Vanhove, fotograaf


Ik ben Franky Vanhove, afkomstig uit Varsenare. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als sales voor een koffiebranderij in Blankenberge.


Ik heb een zeer uitgebreide muzieksmaak die mede werd aangewakkerd door mijn dochter Charlotte. Mijn fototoestel ging pas mee toen we samen vrijwillig medewerker werden bij het Cactusfestival te Brugge, waarvan ik de fotografie tussen mijn shiften als barman deed. Pas iets later werd ik door hen gevraagd als technisch en sfeerfotograaf. Cactus bezorgde mij reeds diverse artiesten voor mijn lens op Cactusfestival, Moods, MaZ.

Ik vertoef op regelmatige basis in het clubcircuit en sporadisch ook bij een huiskamerconcert.

Ik deed mijn foto-opleiding aan het DKO te Brugge.

Via een concertfotografietentoonstelling kwam ik bij Brothers In RAW terecht die mijn concert -en muzieksmaak nog breder maakte.(waarvoor dank)

Eerste concert als fotograaf : Rude Roots bij het Blues in Brugesfestival in Brugge (2010)

Favoriete concert : Damien Rice (2016 Cactusfestival), Leonard Cohen ( 2017 St.Pietersplein Gent), Septicflesh (2019 Entrepot Brugge)

Specialiteit : Mijn fotografie gaat momenteel hoofdzakelijk naar concert-, natuur en reisfotografie.


Te vinden op: facebook


Comments


bottom of page