top of page

Ons Team | Bianca van Barneveld, fotograaf

Ondertussen zijn we terug volop vertrokken om jullie onze 'nieuwe' teamleden voor te stellen. Enkele hiervan zijn er wel al even bij, dus hoog tijd om de schade in te halen. Verwacht jullie de komende dagen/weken aan een verse lading sisters en brothers.

Maak vandaag kennis met...


Mijn naam is Bianca van Barneveld en ik woon In Katwijk aan Zee. In het dagelijks leven werk ik als woonbegeleider in de ouderenzorg.


Mijn grootvader was een fanatiek hobby fotograaf en toen hij stierf kreeg ik zijn Pentax Spiegelreflex camera waarmee ik ben gaan oefenen, dat was nog de tijd van de fotorolletjes dus altijd in spanning afwachten of de foto’s wel gelukt waren. Later heb ik nog een opleiding fotografie gedaan aan de academie van beeldende kunsten, daar moesten we de foto’s nog zelf ontwikkelen in de doka.

Qua muziek luister ik naar verschillende genres, mijn voorkeur ligt voornamelijk bij reggae muziek maar ook bij rock/ metal / gothic (een aparte combinatie I know 😉 ) Favoriete (niet reggae) bands zijn o.a. Moonspell, Diary of Dreams, Iron Maiden, Obituary, Benediction, My Dying Bride, Sabaton, Nightwish, Pink Floyd, enz.


Sinds kort ben ik onderdeel van het Brothers In RAW team, als fotograaf, waarom? Omdat ik ook de onbekendere bands in de kleinere zalen op de gevoelige plaat wil vastleggen, een leuke uitdaging.


mijn eerste concert als fotograaf:

Pantera, Satyricon en Powerman 5000 op 23 april 2000.Mijn beste vriendin en ik kregen via de band zelf een fotopas en ook gelijk een AAA pas, daar maakte ik mijn eerste concert foto’s met een toen nog analoge camera. Daarna volgden er vele concerten en festivals in allerlei genres in diverse landen en voor diverse magazines of via de bands zelf.


mijn favoriete concert als fotograaf:

Pantera omdat het mijn eerste concert was en Roxette, de zangeres stond na haar behandelingen tegen kanker weer op het podium wat een bijzonder moment was. Mooie herinneringen aan de overleden Vinnie Paul en Dimebag Darrell en aan Marie Fredriksson.


helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Ik heb eigenlijk geen bucketlist meer maar als ik dan toch moet kiezen: Hollywood Vampires


specialiteit(en):

Concertfotografie.Te vinden op:

ความคิดเห็น


bottom of page