top of page

Ons Team | Bertus Elings, recensent


Mijn liefde voor muziek begon in mijn jonge kindertijd. Mijn zus had lp’s van Elvis Presley en die draaide ik grijs. In 1979 kwam Crazy Little Thing Called Love uit van Queen en de bijbehorende clip heeft buitengewoon veel indruk op mij gemaakt. Het was het begin van mijn liefde voor deze groep. Vanaf hier ben ik verliefd geraakt op steeds hardere muziek. Mijlpaal daarbij is mijn kennismaking met Metallica. Resultaat: ik ben groot fan en heb de heren inmiddels 31 keer live gezien. Heden ten dage gaat mijn voorkeur, naast Metallica, nog steeds uit naar de hardere kant van metal, death en doom metal, hardcore, deathcore enz.

Als mensch ben ik jurist. Ik ben 15 jaar advocaat geweest en tegenwoordig ben ik scheidingsmediator. Ik ben vader van Thijmen (7) en tweeling Teun en Noud (4). In een ver verleden heb ik ook nog Nederlands gestudeerd. Mijn liefde voor het schrijven vier ik tegenwoordig dus bot op recensies van concerten en reviews van albums. Heel nu en dan schrijf ik nog wel eens verhalen of iets dergelijks. Sinds kort ben ik lid van het team van Brothers In RAW. Een erg tevreden lid van deze club, trouwens.


mijn eerste concert als verslaggever: De Staat, maandag 24 februari 2014, Lindenberg (Nijmegen)


mijn favoriete concert als verslaggever: AC/DC, dinsdag 5 mei 2015, Gelre Dome (Arnhem)


helemaal bovenaan mijn bucketlist: Interviewen (of überhaupt een meet and greet) met Metallica. specialiteit(en): Als je al van specialiteiten mag spreken, dan liggen die op het gebied van metal in het algemeen en stevige, harde metal in het bijzonder.

Te vinden op: www facebook instagram

コメント


bottom of page