top of page

Nieuws | Vestrock, Hulst


Wat zijn we blij dat concerten en festivals weer volop mogen ingepland worden deze zomer. Zo ook Vestrock, dat gezellige festival net over de grens, waar je steeds terecht kan voor een mix van internationale namen en Belgisch en Nederlands aanstormend talent.

Het eerste weekend van juni staat dan ook al even in de agenda met stip aangeduid!


Deze week maakten ze hun line-up compleet, lees vooral zelf hieronder waarom ook jij dit weekend in je agenda moet aankruisen!Lees:

Met de toevoeging van nog eens 25 toffe acts maakt de organisatie van het mooist gelegen festival van Nederland (namelijk op een prachtig eiland aan de stadsgracht van de pittoreske middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen) zijn programma rond.

Ook Starsailor, Sylvie Kreusch, $Hirak, Bob Vylan, Bad Nerves, Ist Ist, Prins S & De Geit, Tramhaus, Rhea, Goe Vur In Den Otto, Jack Francis, The Anaesthetics, Max Horak, Rites, Young Villian, Beachdog, Cloudsurfers, Vision Machine, en De Nieuwe Lichting (met: Het Gezelschap, Kuzko, Le Motat, Beau Zwart, Maask, Socks; Sportssocks) zullen op 3, 4 en 5 juni a.s. optreden tijdens de 11e editie van VESTROCK. De Nieuwe Lichting is een jonge, ambitieuze organisatie die zich inzet voor zowel de belangen van Rotterdam als de belangen van de makers van deze stad.

VESTROCK kondigde eerder al onder meer de volgende knallers aan: Editors, Martin Solveig, Within Temptation, Wolfmother, Suzan & Freek, Snelle & De Lieve Jongens Band, The Darkness, Frenna Deluxe, Goldband, De Likt, Lucas & Steve, Gavin James, Nada Surf, JB Meijers & Band, Paul Elstak, en Son Mieux.

Tickets & info vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022, Hulst (Zeeuws-Vlaanderen, NL)

Het driedaags festival vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is. Dat geldt ook voor de intieme camping van het evenement.Comments


bottom of page