top of page

Nieuws | Tuckerville 2022: gezelligheid troef!- Persbericht - Zin in een gezellig, sfeervol festival deze nazomer? Op Tuckerville toveren we op 10 september 2022 het Twentse land om in een sfeervol, warm en ongedwongen festival waar popmuziek met folk-, roots- en Americana-invloeden door de speakers klinkt. Rocken, zwijmelen, feesten en meezingen? Op Tuckerville kan het allemaal! Daarnaast kun je je culinair laten verwennen bij één van de vele foodtrucks of je laten verrassen door het kinderprogramma van Kidsville.

Tijdens het festival wordt er optimaal gebruik gemaakt van de natuurrijke omgeving van Het Rutbeek. Wat dacht je van gezellige eethoekjes onder een groen dak van bladeren, schommels in de bomen en een campfire-hangout aan het water?


De line-up is dit jaar weer ontzettend sterk. Initiatiefneemster Ilse DeLange is weer van de partij en naast haar prijken grote namen als Danny Vera, Di-Rect, Krezip en Guus Meeuwis op de affiche.

Naast deze grote Nederlandse namen komen er ook artiesten uit bijvoorbeeld Noord-Amerika. Zo komen gitariste Yasmin Williams, zangeres Whitney Rose en Katherine Priddy schitteren op het podium.

Is de mainstage iets te druk voor jou en wil je even genieten van een kleiner feest? In de Nozem Eagle Bar kan je met een koud biertje genieten van De Rooie Jager, de Ruige Rita’s en DJ Johnny Southbound.


Laatste tickets beschikbaar! VIP- en kindertickets zijn helemaal uitverkocht. Wel resten er nog enkele dagtickets en groepstickets.


zaterdag 10 september 2022, Het Rutbeek (Enschede, NL)Comments


bottom of page