top of page

Nieuws | Submit Fest kondigt voor 5e editie Lake Malice en extra dag met Cage Fight aanDe crew van Submit Fest viert ter ere van hun 5e festival-verjaardag Submit Fest 2023 met een extra dag op vrijdag 19 mei, Submit Fest 2023: TGIF! De eerste naam voor deze extra dag is meteen bekendgemaakt; Cage Fight (UK/FR). Daarnaast is er een nieuwe band toegevoegd aan de al eerder bekend gemaakte line-up van de zaterdag, Lake Malice uit de UK. Submit Fest 2023 vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei in Baroeg, Rotterdam.

Cage Fight (UK/FR) De band Cage Fight is gestart als een ‘slaapkamerproject’ van Tesseract gitarist James Monteith en vriend en bassist/ MC John Reed om hun frustraties te uiten en als een nostalgische tribute aan bands van hun jeugd als Slayer, Terror, Hatebreed Biohazard en Stampin’ ground. Inmiddels is het idee uitgegroeid tot een volledige band met vocaliste Rachel Aspe en drummer Nick Plews en een gelijnamig debuutalbum (Cage Fight) dat bestempeld is als één van de meest furieuze hardcore platen in de UK in jaren.Lake Malice (UK) Lake Malice is een snelgroeiende Engelse band met invloeden van nu-metal, hyperpop en metalcore. Wie zin heeft in een agressieve, vol gas Prodigy-esque stijl productie met electronics, distorted riffs en vocalen van Alice Guala, is bij Lake Malice aan het juiste adres. Na tours met Hacktivist, Bloodywood, Modern Error en Zeal and Ardor zullen ze ook te zien zijn op Download 2023 en Submit Fest.


Submit Fest 2023 line-up en tickets

De line-up van 20 mei bestaat inmiddels uit Destrage (IT), Allt (SWE), The Five Hundred (UK), Frontstreet (NL) en Lake Malice (UK). Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt. Naast Cage Fight (UK) zullen ook meer namen volgen voor de vrijdag.


Voor deze 5e editie zijn zowel combitickets als losse tickets beschikbaar en is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor merchandise.


De crew van Submit, twee Rotterdamsen, geloven in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie.Submit Fest focust zich daarom op de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem.


Tickets Info Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei, Baroeg (Rotterdam, NL)


bottom of page