top of page

Nieuws | Submit Fest 2022 voegt InVisions aan de line-up toeDe crew van Submit Fest is er klaar voor. Op zaterdag 28 mei 2022 vindt de langverwachte vierde editie van Submit Fest plaats in Baroeg, Rotterdam. Na eerder Cold Night For Alligators (DK), Exist Immortal (UK) Another Now (NL), Changing Tides (NL), Reformist (NL) en Mountain Eye (NL) te hebben aangekondigd, wordt vandaag InVisions uit de UK aan de line-up toegevoegd. Met de bekendmaking van InVisions is de line-up voor de 2022 editie van Submit Fest compleet.

InVisions (UK, metalcore) InVisions keert terug naar Submit Fest als headliner! De band heeft sinds hun formatie in 2016 flink indruk gemaakt, niet alleen met albums als Never Nothing en Between You & Me, maar ook met hun ijzersterke live shows, waaronder de show op Submit Fest in 2019. Met het nieuwe album Deadlock doet de band daar nog een schep bovenop. Op Deadlock staan keiharde tracks als Annihilation, D V P E en The 669 die door zowel pers als fans goed ontvangen zijn. De band staat voor agressieve en soms melodische metalcore, gevuld met brute breakdowns en catchy hooks. Live vertaalt zich dit gegarandeerd in een goed portie headbangen en een flinke moshpit.


Submit Fest 2022 en tickets:. Tickets voor Submit Fest 2022 kosten 19 euro (incl.) in de voorverkoop via de website van Baroeg. Aan de deur zijn de tickets (mits beschikbaar) 20 euro (incl).

Submit Fest Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Na drie succesvolle edities in 2017, 2018 en 2019 keert Submit Fest in 2022 weer terug met een editie die zich richt op progressive metal, metalcore en alternative metal. Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties.


Submit – Supporting the scene together


SUBMIT FEST 2022 Zaterdag 28 mei Waar: Baroeg, Rotterdam Zaal open: 15:00 Line-up: InVisions (metalcore, UK) Cold Night For Alligators (metalcore, DK) Exist Immortal ( melodic progressive, UK)

Another Now (metalcore, NL) Changing Tides (metalcore, NL) Reformist (progressive metalcore, NL) Mountain Eye (modern metal / nu-metal, NL)Comments


bottom of page