top of page

Nieuws | Sound Track 2023 - De Zwerver (voorronde)Sound Track is een live -en kansenparcours van VI.BE en de livesector.

De derde editie van Sound Track bewijst dat een nieuwe generatie méér dan ooit staat te trappelen om zich te tonen: nooit eerder schreven zich meer artiesten in voor een muziekwedstrijd op nationaal niveau. Uit de 1133 inzendingen, waarvan liefst 75% nieuwe artiesten, werden er 136 geselecteerd om live het beste van zichzelf te geven in 22 clubs en jeugdhuizen in Vlaanderen en Brussel.


Onderstaannde jonge wolven treden op in De Zwerver (Leffinge, BE)


Bloed

Bloed is een samenwerking tussen de broers Toon, Tuur en zus Fieke Soete. Door middel van een mix van hun eigen achtergronden proberen ze een unieke luisterervaring te creëren.

Ciggy Sunday

A free-flowing, relaxing sound with a hint of jazz influences, topped off with the soothing sound of a saxophone. Grab a beer, light a cigarette, it's Ciggy Sunday.


Frau

Frau weet zich als geen ander te nestelen in de donkere krochten van de postpunk en dit met een grote beet post-wave.


Hark

Mix van natuur, volkse sfeer en een beetje experiment.


Infarct

Infarct brengt duistere met noise doordrongen post-rock. De vijfkoppige band experimenteert met contrasten en loodst je recht het onverwachte in met hun beklijvende lawaai. Robuust en toch breekbaar, pijnlijk maar comfortabel: niets is wat het lijkt.


L'inconnu connu

L'inconnu connu fusioneert twee solo-projecten in één. Claire Hardy blikt terug op haar muzikale ervaringen in de Parijse popwereld vanuit Brussel met voet in electropop. Thomas komt hierin samen met zijn achtergrond in de klassieke muziek en waagt zich aan een creatieve fusie met zijn beste vriendin.


Ricky Bekstok

Het genre waarvan u niet wist dat u het nodig had: welkom bij de kermispunk van Ricky Bekstok! Okaaaaay let’s go!

Ricky Bekstok is het kersverse alter ego van Mathias Grymonprez, lid van de prettig gestoorde Brugse punkband Barno Koevoet & the Duijmschpijkers. Hij brengt techno, hiphop, punk en kermismuziek samen tot een grote carrousel der overprikkeling.

Haal je innerlijke botsauto maar boven, het is tijd om te knallen!


Yuma


zaterdag 7 oktober 2023, De Zwerver (Leffinge, BE)


(Bron: De Zwerver)


Comentarios


bottom of page