top of page

Nieuws | Sonic Whip 2023: geen line-up voor watjes !In 2023 heb ik mezelf voorgenomen het budget, dat ik jaarlijks besteed aan Pukkelpop en/of Werchter, voortaan aan concerten en/of kleine, alternatieve festivals te besteden. Ik start alvast met The Black Angels op vrijdag 17/02/2023 in de Trix te Antwerpen en vervolgens staat Sonic Whip 2023 in Doornroosje, Nijmegen op de agenda.


Over Sonic Whip 2023 kan maar één ding gezegd worden: wat een fucking goeie line-up is me dat, zeg!


Tijdens deze 2-daagse muzikale roadtrip word je onderdompeld in de crème de la crème van het hardere rockgenre, met bands uit alle hoeken van Europa (UK, FR, DK, SE, IT, PT, NL) en 3 bands uit de USA. Persoonlijk kijk ik heel erg uit naar SLIFT (3e concert voor mij in 1 jaar tijd, dus big fan), King Buffalo, Gnod en Causa Sui en hoop natuurlijk ook een paar nieuwe ontdekkingen te doen.


Word je dus helemaal wild van space-, doom-, garage-, stoner- of krautrock, twijfel dan niet verder en boek je dag- of weekendticket vandaag nog.


vrijdag 5 en zaterdag 6 mei 2023, Doornroosje (Nijmegen, NL)bottom of page