top of page

Nieuws | Sinner's Day Summer: in volle gang!Hoezo, het regent pijpenstelen? Alvast niet deze vrijdag in Oostende, meer specifiek in het Maria Hendrikapark waar de Summer editie van Sinner's Day, bij het 'ter perse gaan', een prachtige start heeft gekregen. Eentje die belooft voor de komende twee dagen. Goh ja, aan het begin van de middag viel er al eens een bui, maar geen newwaver noch punker die zich daar wat van aantrok. Op die momenten werd het net iets drukker in de Batcave, waar DJ's zich mogen uitleven en de sfeer net ietsje 'donkerder' is dan buiten voor het grote podium. Nog donkerder wat kledij, haarkleur en eyeliners betreft welteverstaan. Ik trok even het terrein door om de sfeer op te snuiven en jullie hiervan een eerste overzicht te geven. Ik onthoud in eerste instantie hoe gezellig en gemoedelijk het er allemaal aan toe ging, hoe hard de aanwezigen genoten van muziek, drinks & food, voldoende warme zonnestralen én ... elkaars gezelschap. Allemaal onder het goedkeurend oog van een hele resem erg sympathieke vrijwilligers en andere crewleden.


(foto's: John Van de Mergel)

Ergens zei ik dat er ook muziek was. Goed dus dat onze fotograaf Ivo erbij kon zijn om de bands te shooten. Je zou er goesting van krijgen, niet?

(foto's: Ivo Moeys)

Hebben we jullie kunnen prikkelen? Ga dan snel naar de site van dit festival (link hieronder) en schaf je de tickets voor de komende twee dagen aan.


bottom of page