top of page

Nieuws | Send Some ApplauseHet is bijna een jaar geleden sinds we echte concerten en festivals gehad hebben. Bijna een jaar dat er serieus hard applaus door de zalen klonk voor de muzikanten, artiesten en organisatoren.


Ondanks dat er kleine shows in de zomer zijn geweest hebben velen het een jaar zonder waardering, liefde en zonder dit applaus moeten doen.


Toch is er niet stil gezeten. Heel veel muzikanten hebben deze tijd gebruikt voor creativiteit. Ze zijn gaan leren, schrijven, oefenen en de studio in gedoken. Poppodia hebben de zalen opgeknapt, vele hebben zelfs alles een likje verf gegeven. Organisatoren zijn keihard aan het werk om in 2021 ons toch iets van een festival te geven. Allemaal zonder het direct contact met de muziekliefhebbers.


Op initiatief onze collega’s van Stichting CeltCast gaat daar nu verandering in komen. Op Valentijnsdag gaan we de liefde teruggeven aan de muzikanten, artiesten en organisatoren.

Helaas kan het nog steeds niet met groots applaus maar door gebruik van de hashtag #SendSomeApplause hopen we de waardering en liefde te spreiden.


Hoe kan je meedoen?

Maak een post op social media waarin je uitlegt waarom volgens jou die specifieke muzikant, band of evenement een applaus verdient. Waarom juist zij nu een beetje extra liefde kunnen gebruiken. Gebruik een foto, een video of een YouTube linkje van die muzikant, band of evenement. Tag deze in de post en gebruik de hashtag #SendSomeApplause


Laat op 14 Februari het applause voor de muziek- en evenementenindustrie keihard klinken in alle hoeken van social medialand!


U kunt hier terecht voor meer informatie over het initiatief.


Comments


bottom of page