top of page

Nieuws | No Sleep Metalfest 6,66- Persbericht -


Op zaterdag 6 mei is Zalencentrum Wieleman in Westervoort (nabij Arnhem) weer het podium voor het No Sleep Metalfest. Het festival, dat dit jaar de 6e editie viert, heeft van organisator Paul Scheers het passende volgnummer 6,66 gekregen, dat uiteraard met een flinke knipoog is uitgekozen.

Net als tijdens de vorige jaargangen zullen er weer twee podiums worden geplaatst waarop in totaal 10 bands de versterkers lekker open trekken. Voor het eerst zullen er maar liefst 5 internationale acts gepresenteerd worden. Eén van deze namen is de Zweedse doomdeath-band bloodofjupiter. Deze band rond David Isberg, de oprichter van het welbekende Opeth, zal voor het eerst buiten Zweden optreden en een unieke show neerzetten. Daarnaast zullen het Duitse Macbeth, de griekse thrashgoden van Typhus, en de twee Belgische acts Fractured Insanity en Poseydon de grens over komen om de Nederlandse metalheads te vermaken. Maar ook de Nederlandse scene is wederom erg sterk vertegenwoordigd met Ten Ton John, Facing the Madness, An Evening with Knives, Bullshit Generator en Nephylim.

Het belooft dus weer een geweldige dag te worden, waarbij de merchandise een grote prominente plek inneemt op het buitenterrein.

Kaarten in de v.v.k. kosten slechts 22,50 (excl. adm.kosten) via www.nosleep.nl


Comments


bottom of page