top of page

Nieuws | Live /s Live 2024: Laatste namen



- Persbericht -


De laatste namen voor Live is Live 2024 zijn gekend! Met 10 nieuwe acts is het programma voor de derde editie compleet. Ruti en Jacob Alon vervoegen de rangen van de Dageraad op vrijdag 28 juni, Absynthe Minded, Trombone Shorty & Orleans Avenue, Magnus, Iskander Moon en Charlotte & Reinhard vullen zaterdag 29 juni verder aan en Gavin James, Emmy D’Arc en Frankie Fame spelen op slotdag zondag 30 juni. Plan nu ook je dag op Live is Live, want de timings zijn er!


We hadden nog de laatste namen voor Live is Live aan te kondigen, bij deze voegen we tien mooie nieuwe acts toe aan het programma van onze derde editie. Het plannen van je dag(en) op Live is Live 2024 kan dan beginnen, want we hebben ook alle timings. Kiezen is verliezen wordt vaak gezegd, maar zo werkt het niet bij ons! Je hoeft niks te missen van je favoriete artiesten, want ook al hebben we twee podia, de sets zullen nooit overlappen. Dus sit tight and relax, we got you!


(...)


Op zaterdag 29 juni hadden we nog twee spots vrij op het Groot Podium (den mainstage in de volksmond), en Trombone Shorty & Orleans Avenue en Absynthe Minded zullen die met glans invullen. Het Grammy-winnend ensemble met Trombone Shorty als legendarische en enigmatische frontman brengen de ‘groove from the bayou, New Orleans to you, full blast funky party, quoi!?’ De band rond frontman Bert Ostyn flaneert al meer dan twee decennia in warme indiepop met gypsy swing en rock, en hits zoals ‘My Heroics, Part One’, ‘Envoi’ en ‘Space’. Tom Barman is dankzij Magnus ook voor de derde keer present op Live is Live, dat kan geen toeval zijn. Het danceproject van Barman en CJ Bolland mikt zowel op de heupen als op het hoofd met intelligente beats, donkere new wave en jazzy vibes. Nieuwe belofte Iskander Moon schrijft het liefst fonkelende folk-pop songs zoals ‘Saturday Silence’ in de steden Berlijn, New York of Firenze, maar gelukkig zal hij ook de weg vinden naar onze Dageraad op Linkeroever. Met Charlotte & Reinhard kunnen we geheid de benen losgooien, want hun kleurrijk oeuvre en onstage chemistry is heerlijk aanstekelijk.


(...)


Het programma van de derde editie van Live is Live 2024 is er! Het aftellen naar het weekend van 28-30 juni kan nu helemaal uit de startblokken schieten dankzij  de timings die we bij deze ook delen. Live is Live gaat terug naar de simpele festivalervaring: alle artiesten kunnen zien, geen overvolle tenten, lekker eten, gezellige locatie en genieten van het gezelschap. Simpel. We zien je aan het begin van de zomer!




bottom of page