top of page

Nieuws | Live /s Live 2024: Editors laatste headliner!- Persbericht -


De laatste headliner voor de derde editie van Live is Live is gekend: Editors komt op zaterdag 29 juni 2024 naar Middenvijver! De Britse band is al jaren een festivalfavoriet van de Belgen, en daarom mogen ze zaterdag helemaal bovenaan op de affiche blinken.  


Met Editors valt de laatste headliner voor Live is Live 2024. Als hun zinderende gitaren en synths beginnen te galmen en de herkenbare baritonstem van Tom Smith de eerste noten zingt, dan gaat elk haartje op je armen gegarandeerd overeind staan. De band uit Birmingham heeft sinds het debuutalbum ‘The Back Room’ een hechte band met België, getuige de uitverkochte concertzalen en uitpuilende festivaltenten. Ook al baden Editors zich graag in introspectieve teksten en algemene somberheid, hun gejaagde nummers blijven live overdonderend op de meest verlichtende manier. De groep grijpt met de meest recente plaat ‘EBM’ meer naar de elektronische instrumenten dan naar de gitaren, maar dat boet niet in aan imposante songs. An end has a start, maar het eindpunt van de liefde voor Editors is lang niet in zicht. Ze zullen hun status als favoriete festivalband bevestigen op zaterdag 29 juni op Live is Live!


Het programma voor de derde editie van Live is Live is bijna compleet, we moeten enkel nog de laatste namen voor zaterdag en de verdere line-up van ons tweede podium Dageraad aankondigen. Het aftellen naar het weekend van 28-30 juni kan écht beginnen.
Comments


bottom of page