top of page

Nieuws | Hell Open Air 2024: ticketverkoop gestartLaat de stormloop op de tickets maar komen, zeker nu ook de eerste vier female fronted/backed/winged bands bekend zijn gemaakt.

We stellen even voor:

Cobra Spell is een internationaal zootje ongeregeld bestaande uit Sonia Anubis (g), Kristina Vega (v), Roxy Herrera (b), Noelle dos Anjos (g) enHale Naphtha (d). Verwacht je aan een pot catchy melodic metal, regelrecht uit de jaren tachtig.


Uit Denemarken komt Defacing God met een koffer vol symphonic black/gothic metal.


Splendidula hoeven we jullie niet meer voor te stellen, toch? Met hun cocktail van doom, sludge, post metal en wat psychedelica staan ze geregeld op één of ander Belgisch podium.


Van een tweede Belgische band, m.n. Triagone, mag je technical death metal verwachten. Hopelijk staat het podium er dan nog voor de vijf resterende bekend te maken bands.


Al dat moois kan je beleven op zondag 5 mei.

Zaterdag staat in het teken van het legendarische Heavy Sound Festival. Zes van de beste Europese tribute bands katapulteren de bezoekers terug naar de hoogdagen van de jaren tachtig.Geen festival zonder vrijwilliger en dus doet de organisatie een warme oproep om vele handen bij elkaar te krijgen. Interesse? Neem contact op met de organisatie via helldiest@outlook.be


zaterdag 4 mei en zondag 5 mei 2024, parking Club Hell (Diest, BE)留言


bottom of page