top of page

Nieuws | Get Out Of My Garage - JH EFFORTEr bestaan leuke festival affiches en er bestaan vies goeie festivalaffiches. Genk heeft er duidelijk vies goeie. De bands die de line-up van Get Out Of My Garage voorzien zijn favorieten hier bij de redactie. My god, moeilijk hier rustig over te blijven.


Hier enkele van de bands die op uw must-have-seen-lijst moeten staan en ge na dit zalige event kunt doorstrepen en rustig de ogen sluiten — op late leeftijd dat laatste liefst doen!


Ronker Dat we fan zijn van deze band, is een understatement. We volgen ze het hele land door en krijgen er maar geen genoeg van. Gierende gitaren, poëtische lyrics, in your face drumwerk,... kortom alles wat een geweldige band in huis moet hebben. Zowat alle collega's hier hebben ze al gezien. Now it's my turn hehe.


Peuk

Met een fantastische frontvrouw is deze band een andere favo. Ra(u)w zoals wij het hier graag hebben. Onlangs stonden ze voor een uitverkocht CactusCafé in Brugge en alleen maar lof over hun optreden. We zien ze ook op affiches van de grotere festivals verschijnen zoals Rock Werchter. Maar gij en ik weten allebei dat bands zoals Peuk het beste tot hun recht komen op kleinere, intiemere events. En ook gewoon thuismatch voor deze Limburgers. Spannend!


Mojo & The Kitchen Brothers

Ontdekt van de zomer op Down The Hill in Rillaar, plaatje mee van thuis genomen en nog steeds headbangend door de living springend op de nummers van deze jonge band. We hadden toen al voorspeld dat we moesten uitkijken naar deze mannen. Benieuwd als ze in Genk hun winning-streak kunnen aanhouden — maar daar is weinig twijfel over mogelijk. Voor alle fans van King Gizz, komt dat zien!


Ik kan natuurlijk over alle bands iets zeggen. I mean, The Guru Guru en dan ook nog eens Koala Disco (yay) en Lūpaganggang...

Ja jongens...


Tickets zijn bijna sold out...


Snel centjes fixen en kopen die handel!


Info & tickets

zaterdag 23 maart 2024, JH EFFORTComments


bottom of page