top of page

Nieuws | Down The Hill: EARTHLESS op zaterdag

De laatste namen voor Down The Hill werden gereleast! Radar Men from the Moon, Condor Gruppe en Kameel vervolledigen de affiche. Niet min, die laatste namen. But we kept the best for last, namelijk Earthless en die wil ik even speciaal in de spotlight zetten. Vooral omdat één van de hoofdredacteurs grote fan is. En ook om deze Youtube comment, ik kopieer en plak:


Seeing Earthless live a few times now kinda ruined live music for me. Nothing comes close to seeing these 3 gods of music shred. Each show I’ve been to has somehow gotten better and better....These dudes are unbelievable

@keviniosue7009


De vorige editie van DTH was voor mij een enorme schot in de roos. Bij de aanloop naar deze editie lijkt de organisatie de lat nog veel hoger gelegd te hebben. Zeker met de toevoeging van EARTHLESS aan de affiche. In het kort, EARTHLESS is een driekoppige band uit San Diego die zich heeft laten inspireren door Japanse psychedelic rock met een hoog Kraut gehalte. Wat resulteert in een heropleving van het stevigere gitaarwerk dat de sixties en seventies zo typeerde en waarom vele millennials zoals mezelf wensten in die tijd jong geweest te zijn. Dus, bij deze kunnen we dat meemaken anno 2023. What a time to be alive. En dat zeg ik NIET ironisch. Dat wij bij BIR uitkijken naar dit festival is een understatement.


Nu kan het aftellen dan écht beginnen!!!!!!!


Info en tickets

vrijdag en zaterdag 25 & 26 augustus 2023, Rillaar

bottom of page