top of page

Nieuws | Crammerock 2021 lost eerste namen!Persbericht


Crammerock gaat opnieuw voor twee dagen met veel live-muziek uit binnen én buitenland. We timmeren volop aan een nieuwe editie van het tweedaagse festival. We zijn er alvast in geslaagd om 23 klinkende namen uit binnen- én buitenland te strikken voor de affiche van ons festival. O.a. Doe Maar, Suede, The Kooks, Arsenal, Tourist LeMC en Zwangere Guy hebben hun komst al bevestigd. De ticketverkoop start woensdag.


De ticketverkoop voor Crammerock 2021 start op woensdag 4 augustus om 11.00u. Een dagticket kost €40.37 en voor een weekendticket betaal je €62,10. Voor een plaatsje op camping The Village betaal je €15,53. Er snel bij zijn, is de boodschap, want de afgelopen jaren was Crammerock telkens helemaal uitverkocht. Meer info op www.crammerock.be .


Crammerock zal werken met het Covid Safe Ticket. Op deze manier kunnen jullie als festivalbezoeker aantonen dat je gevaccineerd bent of negatief getest bent. Op en rond het festivalterrein zullen eveneens maatregelen genomen worden om het festival veilig te laten verlopen voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten.


Om een geldig covid safe ticket te kunnen voorleggen moeten bezoekers voldoen aan minstens 1 van de volgende 4 voorwaarden: je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je bewijst dat je al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19, je bezit een negatief PCR-testcertificaat, je bezit een negatief antigeen(snel)testcertificaat of je bezit een herstelcertificaat (maximaal 6 maanden oud) dat aantoont dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve PCR-test.
bottom of page