top of page

Nieuws | Cactusfestival 2024 - MinnewaterparkCactusfestival gaat voor haar 41ste editie op 12, 13 en 14 juli 2024 in het Minnewaterpark in Brugge. The War On Drugs zal het festival op zondag 14 juli afsluiten. Daarmee haalde de organisatie meteen een klepper van formaat binnen.

Maar daar bleef het niet bij. Komen ook het Minnewaterpark veroveren: Patti Smith, Brittany Howard, Cat Power en vele anderen.

Gewoontegetrouw zij ook de Belgen goed vertegenwoordigd. Brihang, Warhaus, Het zesde metaal, Whispering Sons , Compact Disk Dummies en Bluai, en de afsluiter voor vrijdagavond; Bazart maken hun opwachting.

Tijdens de pauzes kan je je honger stillen op de Bazaar, een foodmarket met een uitgebreid aanbod aan lekkernijen uit alle uithoeken van de wereld, gaande van Italiaans over Vietnamees tot Mexicaans. Even toe aan ontspanning? Dat kan op Cactus Oasis. Geniet van een drankje aan de oevers van het Minnewater, terwijl de kids heerlijk ravotten op de installaties van Bolwerk. Of toch liever de (dans)beentjes strekken? ’s Avonds wordt de Oasis omgetoverd tot the party place to be, de plek waar onze platendraaiers de meest funky danshits op je afvuren. Laat die zomer maar komen, maar haast jullie want de tickets zijn bijna allemaal de deur uit!


(Bron: naar UitVlaanderen)12, 13 & 14 juli 2024, Minnewaterpark (Brugge, BE)

Comentarios


bottom of page