top of page

Nieuws | BIMFEST XX: dagindelingDit jaar viert de Belgische vzw BODYBEATS PRODUCTIONS de 20ste editie van haar wereldvermaarde, sympathieke alternatieve underground muziekfestival; BIMFEST, oftewel Belgian Independent Music Festival om de volledige titel te geven. Dit jaar zijn ze er opnieuw in geslaagd om een gevarieerde en verleidelijke internationale line-up samen te stellen!


BIMFEST DAG 1 - VRIJDAG 02.12

19:00 : Deuren open

NUCLEAR SLUDGE

AMNISTIA

SEVERE ILLUSION

THE JUGGERNAUTS

FRONT 242

Afterparty beats & waves met DJ BORG!


BIMFEST DAG 2 - ZATERDAG 03.12

15:00 : Deuren open

TC75

TILLY ELECTRONICS

ALVAR

SOFT RIOT

FÏX8:SËD8

POTOCHKINE

SIERRA

TEST DEPT

SONAR

Afterparty beats & waves met DJ BORG!


Line-up & timing zijn onder voorbehoud!!!


De absolute kers op deze 20ste editie van BIMFEST is natuurlijk het optreden van België's trots en DE grondleggers van het EBM (Electronic Body Music) genre, FRONT 242 op vrijdag 02.12. Dit legendarische combo was reeds aanwezig op de 10 jaar BIMFEST viering, dus moesten ze uiteraard opnieuw uitgenodigd worden! Onlangs vierden deze heren hun eigen 40ste verjaardag, met twee uitverkochte avonden op rij in de Ancienne Belgique.


Maar dat is nog niet alles! Op zaterdag 03.12. staan de Engelse industrial pioniers TEST DEPT geprogrammeerd als headliners! Tien jaar geleden, op uitdrukkelijk verzoek en aandringen van BIMFEST, werd deze band na een hiaat van meer dan 20 jaar nieuw leven ingeblazen! Hun live shows staan al meer dan 40 jaar bekend als niet te missen spektakels!

Men kan nog steeds tickets verkrijgen zowel dag tickets als combitickets Info & Tickets

vrijdag 2 en zaterdag 3 december 2022 ,De Casino (Sint-Niklaas, BE)Comments


bottom of page