top of page

Nieuws | Alcatraz Festival 2022: must see, pt.6


Zaterdag wordt waarschijnlijk de rustigste dag voor mezelf: een beetje op adem komen na de aftrap op vrijdag en kalmte voor de storm op zondag.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen bands op het programma staan waar ik naar uitkijk, dus ...Modkaul | 10u45-11u15, Helldorado

Enkel ‘de échte’ staan op dit ontieglijk uur klaar om het geweld van dit oldskool deathmetalgezelschap in hun ‘maul’ geserveerd te krijgen. Na deze adrenalinestoot ben je met zekerheid wakker genoeg om er terug in te vliegen. In uw bedde blijven liggen is geen optie!

 

Von Detta | 11u15-11u45, La Morgue Dichter bij een grungy feel zullen we niet komen vrees ik. Giet een groovy ritmesectie, rauwe zang, potige riffs en een klein scheutje ‘angst’ in een blender, even goed shaken en je krijgt een resultaat dat mag gehoord worden. Op z’n minst eens even gaan piepen, je bent nu toch wakker.

 

Hippotraktor | 15u15-16u00, La Morgue Dit is een no brainer. Als je één band, die recent is opgericht, MOET gezien hebben, dan is het wel Hippotraktor. Then again, wie heeft hen ondertussen nog niet gezien? Ehm, excuses, maar ik beken. Het lag echter aan ‘omstandigheden’. En die zitten zaterdag wel héél goed wat mij betreft!

 

Wolvennest | 23u35-00u35, La Morgue We hadden nog geen occulte mix van black, experimental, psychedelic en ambient als ik het goed heb. Ik sluit zaterdag alvast af op hypnotiserende tonen passend bij een duister ritueel, kaarsjes, rookpluimen en doodskoppen inbegrepen.

 


Kommentare


bottom of page