top of page

Nieuws | Alcatraz Festival 2022: must see, pt. 5


Yeeha, ik mag nog eens als pers naar Alcatraz! Dat was toch ook alweer geleden van 2017, dus ik ben vooral benieuwd of er veel veranderd is. Mijn must - see opsommen was niet zo moeilijk, toch wel een pak bands die ik zeker wil zien of fotograferen dus ik kijk er naar uit!Evil Invaders | zaterdag 13 augustus - 16u - 16u50, Prison Stage Deze grootheden van eigen bodem waren één van de enige concerten die ik in het fameuze Corona-jaar 2020 mocht fotograferen. Toen was ik toch ferm onder de indruk van deze band en zeer tevreden van mijn foto's, hopelijk kunnen we dat dit jaar nog eens overdoen op Alcatraz.

 

Life of Agony | zaterdag 12 augustus 17u35, Prison Stage Voor mijn tweede aanrader neem ik jullie mee terug naar 2017, de laatste keer dat ik als fotograaf op Alcatraz was. Toen mocht ik ook reeds al Life of Agony fotograferen, was toen een waar feestje op de main stage. Ook deze band zal ik graag opnieuw voor mijn lens plaatsen!

 

Amaranthe | zaterdag 13 augustus, 19u10, Prison Stage Mijn collega Ilke plaatse deze band reeds al tussen haar must see bands op Alcatraz, maar ook bij mij staat dit optreden met stip aangeduid. De vocals van Elize Ryd zullen je omver blazen, dat geef ik je op een blaadje! Voor de fans van alles wat melodieuze power metal is, kan ik deze alleen maar aanraden.

 

Gotthard | zondag 14 augustus, 17u35, Prison Stage Lang kende ik deze band enkel van op de bandshirts van een bevriende fotograaf waar ik hem al met veel lof hoorde over vertellen. In de voorbije periode toch een paar keer deze band beluisterd en blij dat ik deze grootheden uit het genre eindelijk eens live aan het werk zal zien!

 

Electric Callboy | zondag 14 augustus 19u10, Prison Stage Hoef ik jullie uberhaupt nog te vertellen waarom ik deze band live wil zien? De band is hier al veel aan bod gekomen en zal sowieso een zwaar feestje worden. Niet veel woorden aan vuil maken, gewoon aankruisen als must - see en klaar!

 

info & ticketsbottom of page