top of page

Nieuws | Addergebroed – 2011-2021 and beyond

Vlaanderens veelgeprezen undergroundblog Addergebroed bestaat 10 jaar. Om dat opmerkelijke jubileum te vieren, besloten de mensen achter de blog om samen met Babylon Doom Cult Records een boek uit te brengen. Dat boek bevat een selectie van interviews die gedurende de voorbije tien jaar op de website verschenen. Ze werden voor de gelegenheid professioneel naar het Engels vertaald. De liefst 37 artiesten die in het boek aan het woord komen is niet min. Zeg nu zelf:


Acathexis, Afsky, Akhlys, Äkth Gánahëth, Alkerdeel, Asagraum, Beltez, Bezwering, Bütcher, Deus Mortem, Dikasterion, Djevel, Duivel, Elijah Tamu, Entartung, Enthroned, Forbidden Temple, Ish Kerioth, Israthoum, Macabre Omen, Malakhim, Meslamtaea, Michael Rekevics, Misþyrming, Nexion, O, Ossaert, Paragon Impure, Rituals Of The Dead Hand, Sabathan, Tsatthoggua, Ultha, Vaal, Valkyrja, Vital Spirit, Wolvennest en Worsen.


Dat lijstje is behoorlijk indrukwekkend als u het ons vraagt. En wie denkt dat ie het al allemaal op de blog gelezen heeft, tarara. De interviews met Acathexis, Beltez en Elijah Tamu zijn exclusief voor dit naslagwerk. Het design en de lay-out werden verzorgd door Luchtrat, u beter bekend als Pede, brulboei van Alkerdeel. De foto's van de voorpublicatie zien er alvast fantastisch uit. U scrolt straks gewoon even naar onder. En hoewel we het boek nog niet gelezen hebben, durven we wel al stellen dat u de Addergebroed-kwaliteitsgarantie er gratis bij krijgt.


Het interessante naslagwerk van 192 pagina's is verkrijgbaar vanaf 28 mei 2021. We hebben ons laten vertellen dat de oplage gelimiteerd is. Wie dus zeker wil zijn van een exemplaar, plaatst best een bestelling vooraf. Dat kan online via de shop van Babylon Doom Cult Records.


bottom of page