top of page

News | Trix lanceert haar eigen coronaproof concertreeksPump Up The Jam! Trix Is Back!

Persbericht Het heeft nu echt wel lang genoeg geduurd, Trix zonder de sensatie van livemuziek. Al ongeveer een half jaar staan er geen muzikanten meer op onze podia. En dat deed dagelijks pijn aan onze ogen en oren. We zijn dan ook zeer verheugd dat we na de eerdere heropstart van onze Kelderwerking (repetities, studio, workshops, …) en de meer dan fijne samenwerking met het OLT/Rivierenhof (Take Care) nu ook een nieuwe Coronaproof concertreeks in Trix kunnen aankondigen: Pump Up The Jam.


Want we zijn er meer dan klaar voor. Om te jammen. Om het volume terug door de boxen te pompen. Al is het nog even niet in de normale setting zoals jullie van ons gewend zijn. Maar livemuziek zorgt ook met zitplaatsen, mondmaskers en bubbels voor een gezonde portie opwinding, ontroering en samenhorigheid. En laat ons dat nu net in deze periode zo hard nodig hebben, in afwachting van dat andere medicijn.


We verwelkomen ons fantastisch publiek dus zeer graag terug op deze onderstaande eerste reeks concerten, waaronder een heus metalweekend (op 5, 6 en 7 november) en enkele in samenwerking met lokale bevriende cultuurhuizen De Studio, Arenberg en Rataplan.


Hou onze website, nieuwsbrief en socials verder goed in de gaten, want er volgen de komende weken nog meer aankondigingen. En er zitten ook enkele Trix-style ‘speciallekes’ tussen. Beware.


Pump up the volume! Kick out the virus!Comments


bottom of page