top of page

News | The Melculy Session:


- Persbericht - Niks Heilige Geest, apostelen of Drie-Eenheid dit jaar met Pinksteren. Daar steekt de Belgische metal(core)sensatie Fleddy Melculy wel een dikke stok voor. Want op Pinkstermaandag 24 mei om 20.00 uur streamt het roemruchte vijftal 'The Melculy Session'


Geen maskers, gigantisch podium, rookmachines, pyro of andere franjes. In The Melculy Session speelt de band in een intieme setting songs uit hun repertoire van de afgelopen vijf jaar. Veertien rete-energieke nummers uit het inmiddels rijke oeuvre van de band en je weet dat je beter zorgt dat je bier in huis hebt om het varken in uw eigen kot uit te hangen.


Live muziek tot op het bot gestript maar furieus als een dolle Rottweiler, afgewisseld met diepgaande gesprekken met de bandleden. Over leven na de dood; over satire, Chewbacca, wokeness, de vogeltjesdans, ambities, diepte- en hoogtepunten (o.a. met Monica Bellucci) en vooral ook over NIKS.


Eén ding is zeker: zo heb je Fleddy Melculy nog nooit gezien!


The Melculy Session wordt op maandag 24 mei om 20u gestreamd via een gloednieuw webplatform van Sony Music.

Goed nieuws voor Hollanders (althans volgens Fleddy zelf): de film is GRATIS te bekijken al moet er wel vooraf ingetekend worden. Dat kan je HIER doen!

info
bottom of page