top of page

News | Submit Fest 2021 voegt Changing Tides en Reformist aan de line-up toeNiet één, maar twee nieuwe namen voor Submit Fest 2021! Na eerder Tenside (DE), Cold Night For Alligators (DK) en Another Now (NL) te hebben aangekondigd voor Submit Fest 2021, zijn vandaag de Nederlandse bands Changing Tides en Reformist aan de line-up van het Rotterdamse festival toegevoegd. De laatste namen volgen snel. De vierde editie van Submit Fest zal plaatsvinden op zaterdag 27 november 2021 in Baroeg, Rotterdam.


Changing Tides (NL, metalcore/deathcore) Changing Tides is een metal band uit Noord-Brabant, Nederland. De band haalt in hun muziek voornamelijk inspiratie en elementen naar voren uit zowel het metalcore als het deathcore genre. In 2019 kwam het zelf vernoemde ‘Changing Tides’ uit en na in 2020 meerdere singles en een cover te hebben uitgebracht, volgde onlangs het nieuwe nummer ‘Silenced’. De track laat een nieuwe kant zien van de muzikale richting van de band en beloofd veel goed voor de toekomst. Met een gebalanceerde combinatie van stevige riffs en diepe breakdowns weten ze het publiek altijd in beweging te brengen!Reformist (NL, progressieve metalcore) Het uit Eindhoven afkomstige Reformist brengt een moderne mix van metal, geïnspireerd door bands als Whitechapel, Novelists, Humanity’s Last Breath, Periphery en Meshuggah. Eerder dit jaar bracht de band hun debuut EP ‘Reform, Rebuild’ uit, dat een verhaal verteld over een apocalyptische zuivering van het menselijk ras. ‘Reform, Rebuild’ laat muzikaal een technisch sterk, dynamisch en goed ontvangen debuut horen vol vette grooves, brute riffs, duistere grunts afgewisseld met clean vocalen. Bangers zoals ‘Rebuild’ zullen je live ongetwijfeld keihard wegblazen!Submit Fest 2021 en tickets:. Tickets voor Submit Fest 2021 zijn al verkrijgbaar en kosten 19 euro (incl.) in de voorverkoop via de website van Baroeg. Aan de deur zijn de tickets 20 euro (incl).

Submit Fest Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Na drie succesvolle edities in 2017, 2018 en 2019 keert Submit Fest in 2021 weer terug met een editie die zich richt op progressive metal, metalcore en alternative metal. Dit festival wordt georganiseerd door Rotterdamse dames die een samenwerking met poppodium Baroeg zijn aangegaan.

Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties. Submit – Supporting the scene together

SUBMIT FEST 2021 Zaterdag 27 november 2021 Waar: Baroeg, Rotterdam Line-up: Tenside (modern metal/metalcore, DE) Cold Night For Alligators (progressive metal, DK) Another Now (metalcore, NL) Changing Tides (metalcore/deathcore, NL) Reformist (progressieve metalcore, NL) + 2 more t.b.aComments


bottom of page