top of page

News | Laatste headliner en extra namen voor Jera On Air aangekondigdHet was even wachten op de laatste headliner, en tevens afsluiter, van Jera On Air 2024. Maar vandaag viel de naam eindelijk: Architects! Jawel, de groep stond gisteren nog in de Lotto Arena en mag vanavond in AFAS Live het beste van zichzelf geven. Als je ze dus mist nu, krijg je deze zomer een herkansing. Na het akkefietje in 2019 is het fijn om te zien dat de plooien opnieuw glad zijn gestreken tussen Architects en de organisatie van Jera On Air!


Naast Architects werd ook Frank Carter & The Rattlesnakes toegevoegd aan de affiche. Maar dat is nog niet alles. Er werden nóg 11 namen aangekondigd: For I Am King, HANABIE., Of Mice & Men, The Black Dahlia Murder, King Prawn, Spanish Love Songs, Imminence, Movements, Makewar, Brutus en Annisokay.


Tickets zijn te verkrijgen op www.jeraonair.nl. Hier is naast informatie over de kaartverkoop, ook alles te vinden over de volledige line-up en alle overige relevante informatie over het festival.
Comments


bottom of page