top of page

News | Jera On Air kondigt eerste namen aan


Zoals beloofd kondigde Jera On Air zonet de eerste namen aan voor hun 30e editie in 2024. En dat zijn er meteen een hele hoop interessante... lees zelf maar!


Op donderdag 27 juni zal niemand minder dan Electric Callboy opnieuw op het podium van Jera On Air staan. We weten dus al zeker dat de eerste dag een dik feestje zal worden! Daarnaast is ook Bad Religion van de partij. Verder sluiten Authority Zero, Gel, Get The Shot, Hot Mulligan, Knosis, Madball, Ploegendienst en Shadow of Intent zich aan bij de line up van donderdag.


Vrijdag is het de beurt aan de Dropkick Murphys, samen met Sum41 (voor de laatste keer!) en Simple Plan. Ook Ice Nine Kills en Biohazard sluiten aan. Nog niet voldoende? We gooien er nog een paar bij: Better Lovers, Bleed From Within, Counterparts, Hang Youthen Silverstein!


De headliner op zaterdag 29 juni blijft nog even geheim... maar wat we wél al weten is dat While She Sleeps, Thy Art is Murder en Bane richting Ysselsteyn trekken. Daarnaast zakken ook Alpha Wolf, Bob Vylan, Bury Tomorrow, Comeback Kid, Erra, Fit For a King en Incendiary af naar Nederland die dag.


De kaartverkoop voor Jera On Air 2024 is vandaag van start gegaan. De tickets zijn te verkrijgen op www.jeraonair.nl. Hier is naast informatie over de kaartverkoop, ook alles te vinden over de volledige line-up en alle overige relevante informatie over het festival.
bottom of page