top of page

News | Jera on Air 2022


Normaal zouden we rond deze tijd volgend jaar massaal verzamelen in Ysselsteyn (Nederland) voor Jera On Air. Onze jaarlijkse portie poppunk, punk en rock muziek moeten we nu al een tweede jaar op rij missen helaas. Maar we blijven positief! Vandaag maakten de organisatoren van Jera On Air namelijk de namen voor 2022 bekend. En er is meer! Volgend jaar zullen we maar liefst 3 dagen kunnen genieten van het geliefde festival: ook op donderdag zullen enkele acts de podia betreden. Als dat geen fantastisch nieuws is! Markeer 23 tot en met 25 juni dus alvast in je kalender.


Op donderdag zal de zweedse rockband The Hives headlinen, op vrijdag is het de beurt aan The Offspring en op de laatste dag krijgt Rise Against die eer. Daarnaast krijgen ook onder andere Stick To Your Guns, Hatebreed, While She Sleeps, Neck Deep, Bad Religion, August Burns Red, Knocked Loose, Terror, Bury Tomorrow en Of Mice & Men een plaatsje op de affiche. Alle namen kan je terugvinden op bovenstaande affiche. Meer namen volgen zeker nog!


Wie reeds een kaartje kocht voor het festival in 2020 of 2021 zullen een mailtje ontvangen met enkele opties. En voor iedereen die nog geen kaartjes heeft: de pre-sale gaat op maandag 5 juli van start via de officiële website!

コメント


bottom of page