top of page

News | Ghostemane: ANTI-ICON (trailer)


Zo nu en dan moet ik eens uitbreken uit het harnas van genres waar ik me gewoonlijk goed/comfortabel bij voel. Dat houdt me fris, alert en gemotiveerd om open te blijven staan voor nieuwe bands en releases.


Ghostemane leerde ik pas vrij recent kennen via mijn zoon. We stonden klaar om zijn duistere (onder)wereld te betreden dit voorjaar in Gent, tot....ach, jullie kennen het verhaaltje ondertussen.


Nu is het uitkijken naar zijn nieuw album dat - het nieuws is net bekend gemaakt - op 21 oktober zou verschijnen. Als we op de trailer mogen afgaan, zal ANTI-ICON geen materiaal voor zachtaardige zieltjes zijn. De man zelf zegt het hetvolgende over: “The rise and fall. Ecstasy in pain. The fragility of the quiet moments after the crash. The deafening silence filling your brain, forcing you to scream it away. The battles raging inside you. That’s the sound of ANTI-ICON.”

Op naar de apocalypse! Bekijk ook: eerste album teaserComments


bottom of page