top of page

News | Dynamo Metalfest 2021: lineup compleet.


Testament, Grave, LIK en TankZilla maken de line-up compleet!


Persbericht


De Thrashlegende keert terug naar zijn tweede thuis Eindhoven. Testament komt naar Dynamo Metalfest! De Bay Area Thrashers speelde in 2017 al op ons festival maar kampte toen met "technical difficulties”. Hoogtijd om dit in te halen, wat geen probleem is voor deze heren. Ze spelen één van de maar liefst drie headline shows op de zaterdag (samen met Heaven Shall Burn en Bay Area Interthrashional). Met de in 2020 uitgekomen plaat; “Titans of Creation” en een grote berg klassiekers op zak, wordt dit een feest van herkenning. We zien jullie “Into the pit”!


Grave wordt gezien als één van de “big four” van de Zweedse death metal. De band heeft met de albums “Into The Grave” (1991) en “You’ll Never See…” (1992) absolute klassiekers op zijn naam staan. We verwachten dan ook een smerig goeie show van de ruwe pit die Grave heet. Deze death metal veteranen hebben een sound en stijl gecreëerd die hoogstwaarschijnlijk een grote invloed had op de jonge, veelbelovende band LIK.

Deze eveneens Zweedse band bracht met “Misanthropic Breed” één van onze favorieten platen in 2020 uit. Met het Boss HM-2 pedaal op standje "alles open", maakt LIK ongenadig harde death metal. We zijn daarom ook zeer enthousiast om ze naar Eindhoven te halen!

Over Eindhoven gesproken, Eindhovens eigen tweekoppige groove monster TankZilla opent het festival met zijn moddervette stoner rock. Ex-PPSR frontman Peter van Elderen en drummer extraordinaire Marcin Hurkmans zijn gewapend met riffs en beats van een dubbel gepantserde tank met platwalsvermogen.


Met deze aankondiging is het programma voor Dynamo Metalfest 2021 rond! Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.


website

ticket info#festivals #festivalnews #festivalnieuws #news #johnvandemergel #dynamometalfest #dynamometalfest2021 #dmf2021 #loudnoise

bottom of page