top of page

Fotoverslag | Tripodero & Slim Cessna's Auto club - 4AD

Gezien het feit dat Support your locals nog steeds iets is dat ik hier bij BIR hoog in het vaandel draag, was ik dit weekend weer in onze 4AD te vinden. Spiksplinternieuwe Oostendse band Tripodero kwam zich namelijk voorstellen. De zanger/gitarist zat op dezelfde middelbare school als ikzelf dus moest ik deze wel eens aanschouwen. Veel spelplezier en een muzikale mengelmoes van verschillende stijlen als country en rock, meer moet dat soms niet zijn. Benieuwd hoe deze band zich verder zal ontwikkelen.


Dankzij de country invloeden het perfecte voorprogramma van waarschijnlijke één van de vreemdste optredens die ik dit jaar al zag in de 4AD. Country/folk/rock? Alles met een hoek af alleszins. Cowboyhoed aan en gaan! Zeer aanstekelijk en veel interactie met het publiek, zo zie ik het graag. Niet volledig mijn genre moet ik toegeven, maar een band die dergelijke energie op het podium brengt en zeker met een dergelijke liveshow, kan mij steeds bekoren!


Tripodero


Slim Cessna's Auto Club

 

Zaterdag 15 juni 2024, 4AD (Diksmuide, BE) | tekst + foto's: Pieter Bouckhout
コメント


bottom of page