top of page

Fotoverslag | The Vices, De Meester


Mijn vierde concert sinds 'the world as we knew it' is meteen mijn eerste voor BIR. Het is meteen een kennismaking met zowel The Vices als De Meester en ik kan zeggen dat beide supergeslaagd zijn. Net zoals zoveel groepen zie je aan de band dat ze dolenthousiast zijn eindelijk weer eens voor een publiek te kunnen spelen. Het enthousiasme druipt ervan af en de vonk springt snel over op het publiek. Omwille van de covid-maatregelen moeten die echter nog blijven zittenen dus variëren The Vices hun set mooi. Het album Looking For Faces stond centraal met knappe live interpretaties van o.a. Boy, Good Morning City en Let Me Sleep. Zanger/gitarist Floris ontpopt zich tot een charismatische frontman. Zien we daar een jonge Mick Jagger show maken?

Omdat het publiek het bijna niet meer houdt, bouwen de vier boys een rustmoment in waarbij Floris alleen op het podium twee nummers akoestisch brengt.

De tijd vliegt voorbij en plots zit het concert erop, wat niet betekent dat de avond al voorbij is. De vier jonge muzikanten mengen zich nog tussen het publiek voor wat leuke babbels en zorgen zo voor een gezellige 'finale'.

Ik wil nog even het fantastische team van De Meester bedanken voor de warme ontvangst en ook The Vices om zich zo toegankelijk op te stellen.

Dat een volgend concert er maar vlug aankomt.zaterdag 26 juni, De Meester (Almere) | Foto's & tekst: Christophe Vico

Comments


bottom of page