top of page

Fotoverslag | The Guru Guru, Trix


Na meer dan acht maanden geen liveconcert (en bijna een vol jaar zonder een concert te kunnen fotograferen) keek ik ongelooflijk hard uit naar de showcase van The Guru Guru. Ik was duidelijk niet de enige die hier reikhalzend na uitkeek.


Een vijtigtal mensen kregen de kans om deze showcase te mogen bijwonen. Het enige wat je moest doen om een kans te maken bij deze showcase aanwezig te zijn, was hun dubbele EP 'It's a (doggy dog) world' & '(live in antwerp)' te preorderen. (nvdr.: je kan beide nu HIER kopen.)


Het blijft een raar gegeven om een optreden dat zo vol energie zit al zittend mee te maken. Zeker in het begin merkte je dat bij zowel de band als het publiek. Maar hoe meer The Guru Guru zich smeet, hoe meer het publiek het lastig had om te blijven zitten. Heel de show ging dan ook in een snelvaart voorbij. Zonder het te beseffen zaten er al vijfenveertig minuten op en verdween de band voor de eerste keer van het podium. Ze kwamen gelukkig snel terug en trakteerden het publiek op een extra vijftien minuten noisepunk. Het was een zalig uur en iedereen besefte: liveoptredens zijn eindelijk terug!


vrijdag 25 juni, Trix (Antwerpen) | Foto's & tekst: Wim WilmsDe ep's kan je zowel in groen als blauw verkrijgen (downloadcode zit erbij). Klik hier.


Comments


bottom of page