top of page

Fotoverslag | Ten Ton John - WPC Nederland 3


Wanneer je al wat jaren aan het optreden bent en dat zeker niet onverdienstelijk doet, incluis vele singles met bijpassende videoclips in eigen beheer, dan wordt het hoog tijd voor een volwaardig album.

Ten Ton John presenteert dan ook deze avond hun debuutalbum Kingdome Rise, dat op diverse muziekplatformen reeds lovende kritieken kreeg..

Het Rotterdamse Razorblade Messiah mocht de avond openen. De band wist met hun mix van heavy, speed en power metal een levendige set neer te zetten. Een prima keuze om de volle zaal in beweging te zetten.

Dan is het de beurt aan Ten Ton John.Trashy metal met groovende riffs, hardcore, funk en tech-invloeden in de geest van Machine Head, een stevige pot heavy metal dus. Ze hebben het poppodium WPC Nederland 3 in Wateringen laten schudden met hun krachtige performance. Een goed gevulde en afgeladen zaal doet de rest. Ten Ton John heeft een blijvende indruk achtergelaten en hun visitekaartje afgegeven in de metalwereld. Niet alleen op cd maar zeker het liveoptreden is vooral VET te noemen! Kortom, de avond in WPC Nederland 3 te Wateringen was een viering voor de lokale metal.

Ten Ton John


Razorblade Messiah

 

Vrijdag 29 September 2023, WPC Nederland 3 (Wateringen, NL) | Foto's & tekst: Johan Sonneveld

コメント


bottom of page