top of page

Fotoverslag | TaxiWars, Op En Tent


Met OP EN TENT lanceert Muziekclub De Zwerver een reeks coronaproof concerten in een grote concerttent op het Leffingeleurenplein, het voormalig terrein van het gelijknamig festival. 

Tickets kunnen enkel online besteld worden. Tickets kunnen ook gekocht worden voor bubbels van maximaal 10 personen. Het vermelde uur is het aanvangsuur. De deuren gaan telkens open één uur voor aanvang. De verkoop is reeds gestart.

De aftrap voor Brothers In Raw had zaterdag moeten plaatsvinden. Odette besliste er echter anders over en het concert van Dirk. en Heisa kon niet plaatsvinden. Geen afstel, enkel uitstel, want op 4 oktober maakt dit 'geweld' dan toch de tent onveilig....coronaproof onveilig bedoelen we dan.


Dat in deze tijden concerten toch dikke fun kunnen zijn bewees het optreden van TaxiWars! Swingen als een tiet deden de mannen rond Tom Barman. Een pluim aan de puike organisatie trouwens: alles meteen duidelijk gecommuniceerd én dan nog eens de dag zelf met de glimlach elke bezoeker de regeltjes duidelijk maken, plaatsen toewijzen, van hapjes en dranken voorzien. Het liep allemaal gesmeerd.

Neen, swingen zat er voor het publiek niet in, maar daar stoorde uiteindelijk niemand zich aan. Dan maar meeshaken vanop je stoel en zorgen dat je er niet afgdonderde. Het was niet makkelijk éénmaal de vier op het podium helemaal op dreef waren. De ritmesectie met (contra)bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre vormden de ruggegraat, terwijl vooraan het podium Robin Verheyen (sax en keys) regelmatig de spotlights naar zich toe trok. En Tom Barman? Die stond zich als een jong veulen te amuseren! De regelmatig erg luide respons vanuit het publiek maakte duidelijk dat van concerten genieten in deze tijden écht wel kan.


zondag 27 september, Op En Tent (Leffinge)| Foto's & tekst: John Van de MergelComments


bottom of page