top of page

Fotoverslag | Tangarine + Meau, Naat Piek/De Pul


De Pul gaat deze zômmer op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met unieke concerten op unieke locaties. Omringd door de natuur bij Naat Piek kon je heerlijk genieten van Tangarine en Meau.


Tangarine In het prachtige openluchttheater in de natuur kon je op 8 augustus genieten van de eeneiige tweelingsbroers Sander en Arnout Brinks, bekend onder de naam Tangarine. Ze zijn niet uit elkaar te houden, ook hun stemmen niet. De muziekgeschiedenis wijst uit dat alleen broers en zussen de beste harmonievocalen kunnen voortbrengen. Kijk wat dat betreft maar eens naar legendarische duo’s uit de folk- en pophistorie, zoals The Bee Gees en The Everly Brothers. De broers touren heel de wereld op en maakten bijvoorbeeld samen met de Amerikaanse band Calexico, waarmee ze in Tucson Arizona twee platen hebben opgenomen. (Bron: De Pul)



Meau In het openluchttheater stonden deze broers samen met singer-songwriter Meau op het podium. Waar Tangarine al jaren rondtrekt, komt Meau met haar Nederlandstalige indie pop net kijken op de Nederlandse podia. Maar dat is niet te merken! Met haar nummers Kalmte en Rijbewijs trekt ze tienduizenden kijkers en luisteraars. Samen vormden ze een zomerse avond om bij weg te dromen.

(Bron: De Pul)


zondag 8 augustus, Naat Piek bij De Pul (Uden) | Foto's: Hans Anneveldt

bottom of page